Type:
Desinfektionsmiddel.
Anvendelse:
OxiDes CIP SP15 bredspektret surt desinfektionsmiddel, som anvendes indenfor fødevarebranchen. OxiDes CIP SP15 anvendes som eks. CIP-systemer o. lign. igennem egnet doseringssystem.
Egenskaber:
OxiDes CIPSP15 er et effektivt desinfektionsmiddel over for alle mikroorganismer herunder bakterier, gær, svampe, sporer samt vira.
Dosering:
Anvendes i en koncentration på 0,1-1,0%. Temperatur 5-
Indvirkningstid ca. 5 – 15 minutter. Anvendes kun som desinfektionsmiddel og efter forudgående rengøring og afskylning
Efter endt desinfektion skal alle flader, der senere kommer i kontakt med levnedsmidler afskylles grundigt med rent vand.
Skyl altid grundigt efter brug.
pH-værdi:
I koncentreret form: Ca. 1,0.
I 1 % brugsopløsning: Ca. 3,0.
Vægtfylde: 1,15g./ml.
Godkendelse: Desinfektionsmiddel godkendt af Fødevarestyrelsen under jour. nr: 2010-20-5409-01127. til brug på fiskefartøjer samt fødevarevirksomheder der håndterer fisk og fiskevarer.
OxiDes CIP SP15 opfylder EN 1276 i en koncentration på 0.0375% i hårdt vand (300 ppm. som CaCO3), ingen besmudsning og 5 minutters kontakttid.
OxiDes CIP SP15 opfylder EN 1650 (gær) i en koncentration på 0.35% i hårdt vand (300 ppm. som CaCO3), lav besmudsning (0.03% bovin albumin) og 15 minutters kontakttid.
OxiDes CIP SP15 opfylder EN 1650 (Aspergillus) i en 2% opløsning i hårdt vand (300 ppm. som CaCO3), lav besmudsning (0.03% bovin albumin) og 15 minutters kontakttid.
Miljø: Indeholder ikke A&B stoffer.
Leveres i 11kg, 22kg, 220kg, IBC.
| Titel | Type | Størrelse | Download |
|---|---|---|---|
| Datablad-OxiDes-CIP-SP15.pdf | 131.32KB | Download | |
| SDS-OxiDes-CIP-SP-15--DK.pdf | 296.43KB | Download | |
| OxiDes-CIP-SP-15--UK.pdf | 294.42KB | Download |
