COVID 19

Oprettet d.

Prisregulering med øjeblikkelig virkning

på produkter som er ramt af Covid 19 situationen, desinfektionsmidler og rengøringsprodukter med desinfektion

Den 01. april 2020

Vi ser os desværre nødsaget til at varsle prisregulering med øjeblikkelig virkning på  Desinfektionsprodukter, udvalgte rengøringsprodukter med desinfektionseffekt.

Det globale marked for ovenstående produkter har ændret sig dramatisk over den sidste periode grundet corona virus og dets spredning i verden. Dette sætter adgangen til produktion og produkter i hele varden under et enormt pres – hvorfor omkostninger fra råvarer leverandører presses op globalt!

Priser ændres derfor til dagspriser på de berørte produkter, og I bedes holde jer opdateret via www.ncaa.dk, konsulenter eller kundeservice.

Vi står naturligvis, som altid, til rådighed med yderligere information, og vil holde jer informeret om den fremtidige udvikling.

NCÅ-Verodan A/S skal hermed informere om, at vi forbeholder os retten til med øjeblikkelig virkning at implementere prisregulering i takt med, at vi modtager disse fra vores leverandører på alle ordrer som ikke er afsendt fra os.

Det er meget vigtigt for os at pointere, at så snart vi er tilbage på normale produktionsvilkår, vil jeres normale priser virke igen!!